... aquests darrers dies he tingut l'oportunitat de tornar a degustar el pastís Sacher ...
... la veritat és que, en la meva visita a Viena, no vaig voler perdem el tastar l'original i autèntic pastís Sacher en el cafè on es va elaborar per primera vegada per Franz Sacher i que duu el seu nom, on vaig fer aquesta fotografia, com a document notarial de la meva visita ...
...  tal com ja he apuntat, aquest pastís va ser ideat l'any 1832, per Franz Sacher, un jove aprenent de pastisseria de Viena, que el va elaborar per obsequiar, com a postres, a un grup de convidats del príncep Klemens Wenzel von Metternich ...
... el pastís sacher té dues capes de pa de pessic de xocolata, amb una fina capa de melmelada d'albercoc en el centre, i recobert d'una capa gruixuda de xocolata negra glacejada, que permet la seva conservació durant un període llarg de temps...
... tradicionalment s'acompanya de nata muntada, perquè el pastís és una mica sec ...
 
     
PÀGINA 1154
02  DE JULIOL DE 2.012
   
 
 
FOTOGRAFIA ANTERIOR
PÀGINA PRINCIPAL